Creamatorium_collage

Crematorium

Wij hebben een eigen crematorium: De Wende. Deze locatie is zeer geschikt voor een crematie in besloten kring tot maximaal 30 personen. Het crematorium kan gebruikt worden door mensen die bij ons de uitvaart hebben ondergebracht als ook voor andere partijen.

  • Klein en intiem
  • Met warm en liefdevol afscheidsmoment
  • Voor laatste samenzijn van gezin/familie met overledene
  • Voor vieringen in besloten kring (max 30 personen)
  • Goedkoper in vergelijking met andere crematoria

Klein en liefdevol

De huiskamer van Crematorium De Wende is intiem en huiselijk. Zo kan je met het gezin/eigen kring op een warme manier de laatste gang van de overledene begeleiden.  

Heb je een uitvaart in besloten kring met maximaal 30 personen, dan is het ook mogelijk om de viering in ons crematorium te houden. De huiskamer is voorzien van professioneel licht, geluid, beeld en opname mogelijkheden. Middels een livestream kunnen mensen ook op afstand de crematie bijwonen. 

Crematorium-De-Wende

We vertrouwen toe aan het licht

Het laatste moment van samen zijn, is een klein en intiem moment, waarbij nog enkele woorden gesproken zullen worden en muziek zal klinken. Dan vertrouwen wij de overledene toe aan het licht en gaat deze van ons weg omdat wij hem of haar niet de rug willen toekeren. De overledene gaat van ons weg en wij niet van hem of haar. We laten los met onze handen maar de liefde zal ons blijven verbinden.

Wilt u graag meer informatie?

Neem dan met ons contact op. Wij luisteren graag naar uw wensen.