Opbaring_collage

Laatste zorg

Nog een laatste keer met een washandje over de wangen of die bijzondere jurk uit de kast halen en met familie bedenken welk sieraad het mooiste staat. De laatste zorg is heel persoonlijk. Voor de ene persoon een fijne stap in het rouwproces, de ander blijft liever op afstand.

Laatste verzorging samen

De dierbare wordt door ons met liefde en aandacht verzorgd. 

Naasten mogen helpen bij de laatste verzorging als ze dat fijn vinden. Nog één keer iets betekenen voor een dierbare kan bijdragen aan de rouwverwerking. Het is een mooi, emotioneel en waardevol moment waarin wij de naasten op een warme manier begeleiden. Samen besteden we aandacht aan ieder detail.

person-holding-an-old-womans-hand-2023-11-27-05-09-43-utc-scaled
Jon-Voncken-IMG_3216-scaled

Mogelijkheden

Stap voor stap loslaten van je dierbare doe je op verschillende manieren en daarvoor heeft ieder zijn eigen keuze en ritueel. Het verblijf van je dierbare tussen moment van overlijden en uitvaart kan op een bed, in een kist of in een wade.

Daarbij is de locatie geen vast gegeven, hier heb je als familie een keuze in. U kunt uw dierbare dicht bij u houden, de laatste dagen samen thuis. Of in één van onze stiltekamers waarover wij beschikken en waar u afscheid kunt nemen in een warme, persoonlijke omgeving. U kunt daar elk gewenst moment aanwezig zijn, 24 uur per dag.

Stiltekamers

Waarderingen van onze stiltekamers zijn: vertrouwd gevoel, integer, zorg en oprechte aandacht voor de overledene en nabestaanden.

Stiltekamer Uden

Linie 9
5404 AR  Uden

Stiltekamer Veghel

Zuidergaard 1
5463 HZ  Veghel

Kunnen wij u van dienst zijn, neem dan contact met ons op, Wij luisteren graag naar uw wensen.