Stilstaan bij_collage

Stilstaan bij…

Het moment waarop wij afscheid van het leven moeten nemen is voor een ieder van ons onbekend en komt veelal onverwacht. Daarom is het goed om toch eens een keer over het levenseinde na te denken.

Praten over de laatste levensfase

Sterven is net zo'n intiem moment als geboren worden.

Weten van elkaar wat de keuzes zijn en wat goed voelt, kan rust geven.

Er ontstaat een beeld van hoe het afscheid eruit kan zien, het is samen besproken en wederzijdse vragen zijn beantwoord. Het is immers belangrijk om tijdens de laatste levensfase kostbare tijd en mooie momenten met elkaar te blijven delen. 

stilstaan bij overlijden
Mijn afscheidstestament-2

Boekje: Stilstaan bij afscheid

De laatste wensen sta je daar wel eens bij stil...? In het boekje "Wensen bij Afscheid" komen alle vragen en keuzes bij afscheid aan bod. Het is ook verstandig om vooraf geïnformeerd te zijn over de kosten van een uitvaart.

Vragen die vooral voor de nabestaanden belangrijk zijn om te weten.

Wanneer je de wensen hebt vastgelegd in het boekje zal je afscheid later geheel overeenkomstig je wensen worden geregeld. Voor je zelf en de nabestaanden, een geruststellende gedachte.

Indien wenselijk kun je een kopie van het boekje in ons archief laten bewaren, zodat bij overlijden één telefoontje van de nabestaanden volstaat om je afscheid volgens jouw wensen te verzorgen.